F13 Mailwasstraat

De F13Mailwasstraat is een oplossing om professionele (bedrijfsmatige) mailstromen van spam en virussen te ontdoen. Om dat te bewerkstelligen wordt een filter tussen de mailaanbieders en de bedrijfsmailserver geplaatst. Dit gebeurd echter niet fysiek maar de afhandeling van de F13 Mailwasstraat gebeurd in de Cloud.
Normaliter wordt mail vanuit het internet direct op de mailserver van een bedrijf afgeleverd. Het bedrijf moet op de mailserver zorgen voor actuele en actieve antispam en antivirus programmatuur. Deze software belast de mailserver qua performance, schijfruimte en regelmatige inzet van de ICT Beheerder.
De mailstromen van de maildomeinen worden naar de F13Mailwasstraat servers omgeleid en deze stuurt de mailstroom door naar de bedrijfsmailserver. Hierop wordt ingesteld dat alleen door de F13Mailwasttraatserver afgeleverd mag worden.

De F13Mailwasstraat is geschikt voor allerlei soorten bedrijf mailservers aangezien er geen software op de eigen mailserver hoeft te draaien.


Voordelen
•Geen belasting van de eigen mailserver
•Geen software aanschaffen
•Geen wijzigingen/finetuning door ICT Beheerder
•Geen omkijken naar de oplossing, 24/7 beschikbaar
•Snel profiteren van wijzigingen in het geval van nieuwe spam en virussen


Bijzonderheden
•Heeft u een internetlijn van bijvoorbeeld KPN, en mag hier geen mailstroom op poort 25 worden afgeleverd? Dan is de F13Mailwastraat daar tevens een oplossing voor aangezien deze de mail ook via een ander poortnummer op uw server kan afleveren.
•Inrichten en uitzetten van de service geschied zonder mailverlies / uitval.


Proefperiode
De F13Mailwastraat is 1 maand gratis op proef.

NB. Ondersteuning die verleent wordt bij het omzetten van mx records en dichtzetten van de server wordt slechts 1 keer berekend.

Klik hieronder om onze folders te downloaden